Mondkapje verplicht

Beste leden van Schietsportvereniging Wilhelm Tell,
Zoals jullie wellicht vanavond hebben gehoord van het kabinet is het vanaf morgen 14 oktober 2020 verplicht om in alle publieke-, en binnenruimtes een mond en neusmasker te dragen.
Gezien wij zowel een publieke, als een binnenruimte zijn zullen ook wij hier gehoor aan moeten geven.
Wat betekent dit voor onze vereniging concreet:
* Zodra je het verenigingsgebouw betreedt ben je verplicht een mond en neusmasker te dragen. (Hiermee wordt bedoeld de voordeur van het pand)

* Het mond en neusmasker blijft gedurende het gehele verblijf in het pand op, dus óók als je de verenigingsruimte van SV Wilhelm Tell betreedt.

* Zodra je op de jou toebedeelde schietbaan staat om daadwerkelijk te gaan schieten mag het masker af.

* Alvorens je de schietbaan, na jouw schietbeurt, verlaat ben je verplicht eerst weer het masker op te zetten.

* Eenmaal buiten op straat mag het masker pas weer af. Laten we met zijn allen bovenvermelde regels in acht nemen en ervoor zorgen dat ze nageleefd worden.

Ook als je even op de gang moet wachten tot je aan de beurt bent, hou ook dan jouw masker op!
Laten wij als vereniging er a.u.b. voor zorgdragen dat wij geen bron van besmetting worden.
Uiteraard blijft ook nu nog van kracht dat mocht je een van de inmiddels bekende symptomen hebben je niet naar de vereniging moet komen maar moet wachten tot je zonder klachten bent.
Wij snappen dat het allemaal heel vervelend is, maar het is nog veel vervelende als we zouden moeten sluiten omdat wij niet aan de eisen voldoen.
P.S. Bovenstaande is uiteraard alleen maar van kracht zolang de gemeente het verenigingsgebouw openhoudt. Men kan namelijk beslissen om net als in het voorjaar het hele pand af te sluiten en alle activiteiten te verbieden. Laten we hopen dat ze niet die beslissing zullen nemen.
Namens het bestuur,
Jan R. Postma
Voorzitter SV Wilhelm Tel